Kennel Daneskjold  

Working Malinois   


Velkommen
DKK opdrætter
Nyheder
Til salg
Hvalpe
Planlagte hvalpe
Tidligere kuld
Vores hunde
Vores mål
Vores avl
Vores historie
Racen Malinois
Artikler
Fotogalleri
Hvalpe-galleri
Pensionister
Links
Kontakt
Malinois i tjeneste
Sommerhuset
Her bor vi
Pensionister

Omplacering af pensionister:

Når hunde bliver "for gamle" i forhold til ydeevne i brugshundesport, bliver mange brugshunde afløst af en yngre hund. Den "gamle" hund, kan så blive lidt tilsidesat, da den ikke holder til de helt store fysiske udfordringer mere.

Det kan blive den evige dårlige samvittighed for mange hundesportsfolk og derfor er der mange hundesportsfolk, som søger et godt hjem til en pensioneret hund.

En pensioneret brugshund kan være 7-8 år gammel og har derfor stadig 4-5 gode år endnu. Det er veldresserede hunde og de kan være til stor glæde for dig, som måske ikke ønsker at træne eller har tid til at opdrage en lille hvalp, men måske ønsker en god hund at være sammen med i det daglige.

Søger du en kammerat til lange gåture, lidt leg med bolde og hygge indendøre og som kan passe på huset og dig? (Husk dog på, at selv pensionerede malinois kan synes ret aktive, for folk som har været vandt til mere rolige hunderacer.)

Hvis du har interesse i en pensioneret malinois, så send os gerne en mail og fortæl hvad du kan tilbyde af hjem for en sådan hund og hør om vi kender nogen malinois, der skal på pension og som passer til dig.

Obelix nyder pensionisttilværelsen i sofaen :-)

 

Siden er designet med www.e-hjemmeside.dk

[ Login ]